Falconer

Danmarks største musicalscene

Alle medvirkende glæder sig til at indtage Falconér i 2017. Falconér Salen er nemlig Danmarks største musicalscene og får, inden vi rykker ind, helt ny og opdateret sceneteknik. Så du kan regne med, at det bliver et fantastisk show.

Vi er også stolte af at skulle stå på en scene, hvor musicals som bl.a. Les Miserables, Grease, Chess og My Fair Lady har fejret triumfer - og hvor stjerner som The Rolling Stones, David Bowie, Oasis, Pink Floyd, Liza Minelli, Ray Charles og alle de største danske koncertnavne har fået taget til at lette gennem mere end 50 år. Det forpligter - og nu er det så vores tur.

Saturday Night Fever

Du kan være sikker på, at vi vil gøre alt for, at alle der kommer får deres største musicaloplevelse siden Dirty Dancing The Musical og Grease. Hop på metroen, kør lige til døren og vær med i festen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen her i Frederiksbergs West End, i landets største musical teater.


Kontaktoplysninger

FALCONER

Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg (lige ved Frederiksberg Metro-station)

helene@oneandonlycompany.com
Telefon: 40892575 (Telefontid mandag - fredag: 10.00 – 15.00)

GRUPPESALG

Firmaer og grupper kan opnå rabat ved køb af større antal billetter. Kontakt Billetlugen på telefon 70 26 32 67 eller på mail kundeservice@billetlugen.dk

Billetlugens åbningstider:
Mandag - fredag kl. 10-17

PRESSE

Man kan læse og hente vores pressemeddelelser her.

Alle henvendelser fra pressen kan i øvrigt rettes til HAVE Kommunikation og Michael Feder via email: michael@have.dk eller Simone Skogen Lassen via mail: simone@have.dk